عوارض پلاسما جت بینی

عوارض پلاسما جت بینی

یکی از روش های جدید برای از بین بردن چین و چروک ها استفاده از روش پلاسما جت می‌باشد. این روش یک روش غیر تهاجمی‌ بوده و جهت سفت شدن پوست انجام می‌گردد. از این روش درمانی برای بهبود دادن نواحی متنوع بدن از جمله پلک ها، اطراف لب، اطراف چشم، بینی و جوان سازی و بهبود دادن ظاهر دست ها استفاده می‌گردد.
در این مقاله ما قصد داریم در مورد عوارض پلاسما جت بینی بحث کنیم برای آشنایی بیشتر با این موضوع در ادامه مطلب با ما همراه شوید.

تعریف پلاسما جت

پلاسما جت یکی از روش های جدید است که برای سفت نمودن پوست و لیفت کردن پوست بدون انجام عمل جراحی استفاده می‌گردد. هم چنین از این‌روش درمانی برای لیفت نمودن غیر جراحی، سفت نمودن پوست گردن و هم چنین اطراف دهان، جوان سازی دست و از بین بردن خال، زائده های پوستی و زگیل به کار می‌رود.

تعریف پلاسما جت بینی

پلاسما جت بینی، یکی از روش هایی برای اصلاح کردن فرم بینی می‌باشد که طبق این روش بدون نیاز به جراحی به بینی فرم داده می‌شود. بیشتر افراد به علت عوارض و خطرات انجام رینوپلاستی، درپی یافتن روش‌ های دیگری برای زیبایی بینی و تغییر فرم آن می‌باشند، در این مواقع انجام پلاسما جت بینی توصیه می‌گردد.

پلاسما، یک گاز یونیزه شده با حرارت زیاد می‌باشد که از آن برای بهبود یافتن زخم‌ ها، برطرف کردن جای زخم و هم چنین رفع چین‌ و چروک به کار می‌رود. در روش پلاسما جت بینی، گاز پلاسما به نقطه های خاصی از بینی تابیده می‌شود.

عوارض پلاسما جت بینی

عوارض پلاسما جت بینی

با توجه به اینکه هر روش درمانی برای زیبایی دارای یک سری عوارض می‌باشد این روش نیز یک سری عوارض دارد که این عوارض موقتی هستند و تا یک هفته الی ۱۰ روز به طور کامل از بین‌ خواهند رفت که این عوارض شامل موارد زیر می‌باشند.

  • قرمزی

با توجه به اینکه پلاسما یک نوع گازی با درجه حرارت بالا می‌باشد و به همین دلیل بعد از انجام این روش امکان دارد پوست کمی‌قرمزی داشته باشد. در بعضی از موارد این قرمزی علاوه بر ناحیه تحت درمان به سایر نواحی نیز سرایت می­ کند. ولی جای نگرانی وجود ندارد و این مشکل پس از گذشت چند روز به طور کامل از بین خواهد رفت.

  • خارش

یکی دیگر از عوارض پلاسما جت بینی خارش در محل درمان می‌باشد. در صورتی که میزان خارش کم باشد باید چند روزی آن را تحمل کنید، ولی اگر خارش غیر قابل تحمل شود پزشک یک پماد موضعی یا یک داروی خاصی را تجویز خواهد نمود.

  • گر گرفتگی

پلاسما جت با تاباندن پلاسما به لایه ­های زیرین موجب جمع شدن پوست و لیفت بینی می‌گردد. به همین علت یکی از عارضه های این روش احساس کردن گرما و گر گرفتگی در ناحیه درمان می‌باشد. لازم به‌ ذکر است که این گرما آنقدر نیست که موجب آزار و اذیت شود و حدودا تا دو روز پس از درمان به صورت کامل برطرف می‌شود. دقت کنيد که به هیچ عنوان در این موقع از کمپرس سرد استفاده نکنید.

  • تورم

تورم ناحیه ه­ای درمان شده و حتی نواحی اطراف آن کاملا طبیعی می‌باشد. این تورم هیچ درد و خطری را به همراه ندارد. این تغییر ها به صورت خود به خود تا دو روز پس از درمان از بین خواهند رفت.

  • کبودی

کبودی چندان شایع نیست، ولی ممکن است در بعضی از افراد به وجود بیاید. لازم به ذکر است که کبودی در محل درمان یا سایر نواحی به هیچ عنوان خطرناک و نگران کننده نمی‌باشد و با سپری شدن چند روز به صورت کامل از بین خواهد رفت.

  • سوزش

یکی دیگر از رایج ترین عوارض پلاسما جت بینی سوزش در محلی است که پلاسما به آن جا تابانده شده است. این مشکل نیز به زودی رفع می‌شود. دقت کنید که اگر پزشک شما برای رفع این مشکل دارویی تجویز نکند به هیچ عنوان خودسرانه داروی دیگری را مصرف نکنید.

ولی اگر این کار را به یک فردی بسپارید که بی تجربه و بدون مهارت است ممکن است دچار عوارض جبران ناپذیری شوید که از جمله این عوارض عبارتند از:

لک

زخم های عمیق

عفونت

تغییر رنگ دانه ها

روش انجام پلاسما جت

برای انجام این روش درمانی در ابتدا بعضی وقت ها از یک بی ‌حسی موضعی، بسته به اینکه کدام ناحیه تحت درمان است، استفاده می‌شود. بر فرض مثال، اگر می‌خواهید با این روش درمانی به برداشتن خال خود اقدام کنید باید از تزریق بی حسی استفاده کنید اما لیفت بدون جراحی معمولا با کرم بی حس کننده انجام می‌گردد.

زمانی که پلاسما به پوست متصل می‌گردد امکان دارد که احساس گرما کنید. بسته به میزان درد شما، این کار امکان دارد ناراحتی خفیفی داشته باشد که با پایان عمل این درد فروکش می‌نماید. دقت کنید که ناحیه چشم و اطراف دهان ممکن است بسیار حساس باشند و در نتیجه درد زیاد تری را احساس کنید.

روش انجام پلاسما جت بینی

عمل پلاسما جت بینی به شکل سرپایی و بدون نیاز به بیهوش کردن فرد متقاضی انجام می‌گردد. به صورت کلی این عمل دارای درد بسیار کمی‌ است، ولی پزشک برای پیشگیری از احساس هر گونه درد، از کرم‌ های بی حسی بر روی بینی استفاده می‌کند.

بعد از استفاده از کرم بی‌ حسی، گاز پلاسما روی نقطه هایی که مشخص‌ شده اند روی بینی می‌تابند. محل این نقطه های خاص روی بینی طبق هدف و یا شکل بینی مختلف می‌باشد.

لازم به ذکر است که پزشک گاز پلاسما را به کمک وسيله ‌ای به اسم قلم که دارای انرژی زیادی است به پوست می‌تاباند. در این موقع لایه سطحی از شکل جامد به گاز تبدیل می‌گردد، در نتیجه پوست کمی‌جمع شده و سایز بینی کوچکتر می‌شود. این گاز زمانی که با پوست برخورد می‌کند، فیبروبلاست ها را متاثر کرده و با تحریک کردن آن‌ ها، موجب افزایش تولید کلاژن می‌گردد.

کاندیدهای مناسب پلاسما جت بینی

کاندید های مناسب پلاسما جت بینی
  • افرادی که به‌ هیچ‌ عنوان نمی‌خواهند عمل رینوپلاستی را انجام دهند.
  • افرادی که دارای بینی گوشتی هستند و می‌خواهند سایز بینی آن ها یک تا دو سایز کاهش یابد.
  • افراد دچار افتادگی بینی
  • افرادی که قبلا بینی خود را عمل کرده اند و اکنون در محل بخیه ها گوشت اضافی دارند این روش درمانی بهترین گزینه برای رفع آن می‌باشد.

کاندید های نامناسب برای انجام پلاسما جت بینی

  • خانم های باردار و شیرده
  • افرادی که به صرع مبتلا هستند
  • افرادی که به سرطان مبتلا هستند
  • افرادی که دچار یک وضعیت التهابی حاد می‌باشند

اقدامات قبل از انجام پلاسما جت بینی

  • برای دست یافتن به بهترین نتیجه قبل از انجام پلاسما جت بینی باید یک سری کار ها را انجام دهید که این کار ها شامل موارد زیر می‌باشند.
  • در صورتی که دارای بیماری خاصی هستید، ضروری است که قبل از اقدام به انجام پلاسما جت بینی پزشک خود را در جریان بگذارید.
  • هنگام انجام پلاسما جت بینی می‌بایست پرونده پزشکی و دارو هایی را که مصرف می‌کنید به همراه داشته باشید.
  • در صورتی که در روز های قبل از عمل دچار آنفولانزا یا سرماخوردگی شدید، می‌بایست پس از بهبودی کامل به این کار اقدام نمایید.
  • در صورتی که به هر علتی پوست بینی‌ شما دچار آفتاب‌ سوختگی گردد، می‌بایست عمل پلاسما جت بینی را تا 8 هفته به تعویق بیندازید.

مراقبت های بعد از انجام پلاسما جت بینی

با توجه به اینکه مراقبت های بعد از انجام پلاسما جت بینی از اهمیت زیادی برخوردار است در ادامه به توضیح‌ این مراقبت ها می‌پردازیم.

اولین و ضروری‌ ترین کار بعد از انجام پلاسما جت بینی توجه نمودن به دستور ها و توصیه‌ های پزشک می‌باشد.

 تصور اکثر افراد بر این است که چسب بینی پس از پلاسما جت بینی ضروری می‌باشد، در حالی که این تصور کاملا اشتباه است. چسب زدن به بینی پس از پلاسما جت بینی اصلا ضرورتی ندارد.

با توجه به اینکه پس از پلاسما جت بینی پوست بینی شما حساس می‌شود پس توصیه بر این است که بعد از انجام این روش درمانی از قرارگرفتن در معرض نور مستقیم خورشید پرهیز کنید چرا که در غیر این صورت ممکن است که این کار موجب آفتاب‌ سوختگی شود. در صورتی که به هر علتی مجبور هستید به خارج از منزل بودید، از کرم ضد آفتاب استفاده کنید.

پس از انجام این روش مکان عمل را تمیز نگه دارید زیرا در غیر این صورت ممکن است دچار عفونت شوید.

به هیچ عنوان جای زخم های بینی را دست کاری نکنید‌.

دارو هایی را که پزشک تجویز کرده است به موقع مصرف کنید.

 از لایه بردار های فیزیکی یا شیمیایی به مدت یک هفته استفاده نکنید.

 تا یک هفته پس از انجام این عمل به حمام نروید.

تا 2 هفته پس از انجام این عمل سونا، استخر و جکوزی نروید.

هزینه پلاسما جت بینی

هزینه پلاسما جت بینی در همه افراد یکسان نمی‌باشد چرا که این تعیین این هزینه به عوامل زیادی بستگی دارد که این عوامل شامل موارد زیر می‌باشند.

  • ویژگی‌ ها و شرایط کلی بینی فرد متقاضی
  • فرم بینی متقاضی
  • حق‌الزحمه پزشکی که این کار را انجام می‌دهد.
  • هزینه ای که مرکز درمانی یا کلینیکی که برای این کار به آن جا مراجعه می‌شود‌.
  • نوع و مدل دستگاه انجام این کار
  • تعداد جلساتی که برای رسیدن به نتیجه مطلوب مورد نیاز است.
امتیاز بدهید
فاطمه میلانی
فاطمه میلانی
خواندن این مقالات به شما کمک خواهد کرد
نیاز به مشاوره بیشتر دارید؟
تماس سریع با متخصصان کلینیک زیبایی بهارین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *