میکرونیدلینگ صورت راهی برای جوانسازی پوست صورت

میکرونیدلینگ، بهترین روش جوانسازی پوست

اگر شما هم جزو افرادی هستید که از جای جوش یا ترک های پوستی روی صورت یا بدن خود رنج می برید، حتما پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را بخوانید، چرا که در این مقاله می‌خواهیم درباره بهترین روش درمان این آسیب ها صحبت کنیم.
میکرونیدلینگ که از روش های باسابقه در زیبایی و جوان سازی است و در سال های اخیر محبوبیت پیدا کرده است، می تواند در برطرف کردن چین و چروک، جای جوش و جای زخم کمک کند.

در پایان این مقاله خواهیم دانست میکرونیدلینگ چیست؟ کاربرد و مزایای میکرونیدلینگ صورت چیست؟ نحوه انجام میکرونیدلینگ به چه صورت است؟ چه مراقبت هایی باید بعد و قبل از میکرونیدلینگ انجام شود؟ هزینه میکرونیدلینگ چقدر است؟ پس حتما تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

میکرونیدلینگ چیست؟

میکرونیدلینگ چیست؟

میکرونیدلینگ صورت یک روش جوانسازی و زیباسازی پوست است، که مبتنی بر تحریک مکانیکال پوست کار می کند. این روش بسیار ساده و غیرتهاجمی که  تاریخچه آن به بیش از ۵۰ سال پیش بر می‌گردد، می تواند انواع جراحات پوستی را بهبود ببخشد.، پوست را لایه برداری کند و لک‌ها و اسکارها را از بین ببرد.

در روش درمانی میکرونیدلینگ مشکلات پوست به دلیل تحریک پوست برای تولید کلاژن حل می‌شود، در واقع میکرونیدلینگ مقدار کلاژن صورت و همچنین ضخامت پوست صورت را افزایش داده و موجب شادابی آن می شود و برای مدت طولانی تری صورت نرم و درخشنده ای خواهید داشت.

و اساس کار این روش، استفاده از قابلیت ترمیم بدن توسط خودش است که در آن سعی می شود پوست تحریک شود تا فرایند جوانسازی و بازسازی اتفاق بیفتد. در میکرونیدلینگ، با استفاده از دستگاه مخصوص میکرونیدلینگ که دارای سوزن های بسیار ریز و ظریفی هستند، میلیون ها میکروکانال در قسمت درم و اپیدرم پوست به وجود می آورند؛ در اثر این آسیب کنترل شده، القای کلاژن و الیاف کلاژن و الیاف الاستین و تحریک سلولی رخ می دهد. این تحریک سلولی رشته‌های فیبروبلاست که از ترکیبات اصلی کلاژن پوست‌ هستند را می‌سازد، به دنبال پاسخ التهابی بدن، ترمیم ایجاد و پوستی بهتر از پوست اول تشکیل می‌شود.

در مقاله‌ای از سایت elle در پاسخ به سوال میکرونیدلینگ چیست می‌خوانیم: به عبارت ساده، میکرونیدلینگ عبارت است از قرار دادن سوزن های کوتاه بسیار ظریف روی  پوست برای جوان سازی ، محبوب‌ترین دستگاه (و مقرون به صرفه) میکرونیدلینگ، معروف به درمالرولر، شامل سوزن های ریز ریز است که قطر آنها بین ۰.۵ و ۲.۵ میلی متر است.

این روش درمانى، سلول‌هاى فیبروبلاست را تحریک مى‌کند تا کلاژن جدید بسازند، به‌همین‌خاطر میکرونیدلینگ را درمان محرک کلاژن (collagen induction therapy) یا CIT نیز می‌نامند.

کاربرد میکرونیدلینگ

کاربرد میکرونیدلینگ

برای درمان خیلی از مشکلات پوستی از روش میکرونیدلینگ استفاده می شود.

میکرونیدلینگ پوست معمولاً در موارد زیر کاربرد بهتری دارد:

ترمیم اسکارهایی که در اثر آکنه، جراحی و سوختگی ایجادشده‌اند (چه جدید باشند و چه کهنه) _ از بین بردن علائم افتادگی و شل شدگی پوست _ کاهش خط‌ها و چین‌وچروک‌های پوست _ سفت شدن پوست‌های شل و افتاده _ کوچک کردن منافذ باز پوستی_ درمان خطوط اطراف لب در افراد سیگاری و …

  • جوان‌سازی و رفع چین‌وچروک پوست

یکی از اساسی ترین کاربردهای میکرونیدلینگ، رفع چین و چروک پوست است.
چرا که یکی از بزرگ‌ترین عوامل ایجاد چین‌وچروک و افتادگی پوست کم شدن غلظت کلاژن و الاستین است، در روش میکرونیدلینگ با ایجاد منافذ بسیار ریز و وارد کردن آسیب های کنترل شده، سلول‌های بنیادی پوست تحریک‌شده و در فرآیند ترمیم و بازسازی آسیب های ایجادشده در سطح پوست، مقدار زیادی کلاژن ساخته می‌شود که به بازسازی پوست و رفع چین‌وچروک‌های سطحی منجر خواهد شد.

  • درمان جای جوش و آکنه

میکرونیدلینگ برای از بین بردن ناهمواری ناشی از اسکار آکنه، آبله مرغان  و … بسیار موثر عمل می کند. زیرا میکرونیدلینگ با وارد کردن ضربات بسیار ظریف باعث تحریک پوست و سلول های بنیادی شده و با این عمل عروق تازه و کلاژن تولید می شود.

  • کاهش استرچ مارک یا ترک‌های ناشی از بارداری و چاقی

پوست دارای فیبرهای الاستین و کلاژن است که مانند فنر باعث انعطاف، شادابی و جوانی پوست می‌شوند.
اما اگر زمانی این فیبرها کیفیت خوبی نداشته باشند یا اینکه بیشتر از حد توانشان کشیده شوند خاصیت فنری خود را از دست می‌دهند و دچار عدم عملکرد می‌شوند و درنتیجه این نوارهای قرمزرنگ یا استریا ایجاد می‌شوند.
این خطوط ابتدا صورتی تا بنفش‌رنگ هستند و سپس به‌تدریج سفیدتر می‌شوند و از وضوح آن‌ها کاسته می‌شود.

نکته مهم این است که اگر ترک‌های پوستی درمان نشوند، امکان بهبود خودبه‌خود آن‌ها وجود ندارد، یعنی این ترک‌ها هرگز خودبه‌خود برطرف نمی‌شوند و تنها رنگ آن‌ها به سمت سفید مرواریدی می‌رود، ولی طول و پهنای آن‌ها تغییر نمی‌کند.
ترک های پوستی به دلایل مختلفی بر روی نواحی مختلف بدن به وجود می آید. در کسانی که افزایش وزن پیدا می کنند و یا بعد از مدتی لاغر می شوند پوست مقداری افتاده شده و ترک هایی بر روی آن به وجود می آید. این آسیب های پوستی معمولا در قسمت های باسن، شکم و پهلو، بازوها ،کشاله ران و ساق پا دیده می شود. همچنین خانم ها بعداز پایان دوره بارداری با این عارضه مواجه می شوند.
میکرونیدلینگ می تواند در طی چندین جلسه باعث بهبودی نسبی آن ها شود. از مزایای میکرونیدلینگ این است که می توان از آن در تمامی نواحی بدن استفاده کرد.

  • آثار ناشی از زخم های شدید و سوختگی

به‌وسیله میکرونیدلینگ می‌توان آثار ناشی از بخیه و زخم و جراحی و نیز اسکار باقی‌مانده  سوختگی‌ها، جای جوش و آکنه را به حداقل رساند.
زمانی که بافت اسکار تخریب شود یا فرایند طبیعی بهبود زخم تحریک شود، جایگزینی بین بافت طبیعی و تخریب شده صورت می گیرد و با فعال شدن فیبروبلاست ها و سلول های بنیادی و آزاد شدن فاکتورهای رشد پلاکتی ناهمواری های پوست به تدریج برطرف شده و اسکار تا حد قابل توجهی از بین می رود.

  • رفع تیرگی و لکه های پوست

زمانی که بازسازی کراتینوسیت ها (سلول های سطحی پوست) صورت بگیرد، این عمل موجب می‌شود تا عوامل روشن کننده پوست، لک ها را روشن تر کند. این لکه ها بدلیل تولید بیش از حد ملانین در پوست ایجاد می شوند. علت تولید بیش از حد ملانین می تواند متفاوت باشد و دلایلی از قبیل آفتاب سوختگی، آکنه، بریدگی ها، گزش حشرات و …. علت ایجاد آن هاست.
چنانچه ملانین در لایه عمقی درم واقع شده باشد اسیدهای لایه بردار دسترسی به آن ندارند ولی با میکرونیدلینگ لایه درم بخوبی در دسترس بوده و بعلاوه نفوذ داروهای مزوتراپی ضد لک که همزمان به روی پوست اسپری می شود موجب از بین رفتن ضایعات هایپر پیگمانته عمقی می شود.
البته استفاده از کرم های ضد آفتاب بعد از درمان برای پیشگیری از عود ضایعات توصیه می‌شود.

میکرونیدلینگ چگونه انجام می شود؟

برای شروع درمان ابتدا پزشک، برای کاهش درد احتمالی بر روی محل موردنظر پماد بی‌حسی مالیده و یا اینکه مقداری ماده بی‌حسی در محل موردنظر تزریق می‌نماید. بی حسی یک ساعت قبل از درمان انجام می شود.
پس ‌از آن پزشک با استفاده از ابزار نیدلینگ و بر طبق الگوی خاصی سوراخ‌هایی  را بر پوست فرد ایجاد می کند.
در واقع در میکرونیدلینگ، روش درمان این گونه ای است که تعدادی سوزن بسیار ظریف و استریل با عمق و سرعت تعیین شده توسط پزشک (که بر اساس نوع پوست و هدف مورد نظر مشخص می گردد) به طور همزمان وارد لایه دوم پوست (درم) می شوند. پین های موجود در دستگاه میکرونیدلینگ به اندازه‌ای کوچک هستند که احتمالاً در حین انجام عمل متوجه آن ها نخواهید شد. اندازه پین ها (gage needle) با توجه به نوع پوست هر فرد – ناحیه ی انجام میکرونیدلینگ وهمچنین مشکلات پوستی جهت درمان از فرد به فرد متفاوت می باشد.
پزشک متخصص این ابزار را به طور یک نواخت در سراسر پوست با جهت های خاصی جا به جا می کند تا تمامی سطح پوست را به طرز یک نواخت تحت پوشش قرار دهد.
سوراخ های ایجاد شده بسیار ریز هستند و با چشم غیر مسلح دیده نمی شوند و ظرف چند ساعت بسته شده و مختصر قرمزی و تورم که بعد از میکرونیدلینگ ایجاد می‌شود چند روز بعد محو شده و هیچگونه علامتی در موضع باقی نمی ماند.

مدت زمان انجام میکرونیدلینگ تقریباً 30 دقیقه می باشد. در این زمان سیستم ایمنی بدن فعال شده و سبب افزایش انتشار فاکتورهای رشد و تولید رشته های کلاژن و الاستین و همچنین افزایش ضخامت لایه اول پوست (اپیدرم) می گردد. رشته های کلاژن و الاستین در واقع رشته های پروتئینی هستند که وظیفه استحکام و حفظ خاصیت ارتجاعی پوست را به عهده داشته و عامل اصلی در جوانسازی پوست به شمار می آیند.

برای کسب بهترین نتیجه، ابزار نیدلینگ چندین باربر روی سطح موردنظر گردانده می‌شود.

در برخی موارد برای کسب نتیجه بهتر، هم‌زمان با ایجاد این سوراخ‌های ظریف، از محصولاتی که سبب تحریک تولید کلاژن می‌شوند، مانند اسید هیالورونیک یاسرم ویتامین سی یا روشن‌کننده پوست استفاده می‌شود.

مراقبت های قبل از میکرونیدلینگ صورت

مراقبت های قبل و بعد از میکرونیدلینگ صورت
  • باید حداقل ۲ هفته قبل از میکرونیدلینگ از انجام لیزر، قرار گرفتن در معرض تابش مستقیم و شدید نور آفتاب و یا هر چیزی که باعث آفتاب سوختگی در پوست می شود، دوری کرد.
  • باید حداقل از 1 هفته قبل از انجام میکرونیدلینگ از مصرف محصولات موضعی که ممکن است میزان حساسیت پوست را افزایش دهند، خودداری کنید.
  • باید از 1 هفته قبل از میکرونیدلینگ از وکس کردن، مصرف کرم های موبر در مناطقی از پوست که قصد میکرونیدلینگ آنها را دارید، پرهیز کنید به دلیل این که هنگام انجام میکرونیدلینگ، پوست بسیار حساس است.
  • اگر مستعد به تبخال هستید، بهتر است از دو روز قبل از انجام میکرونیدلینگ از داروی آنتی ویروس مناسب تحت نظر پزشک استفاده کنید چون در مناطقی که خال، زگیل و یا کراتوزیس فعال وجود داشته باشد امکان انجام میکرونیدلینگ وجود ندارد.
  • توصیه می شود از حداقل یک هفته پیش از درمان میکرونیدلینگ از ترکیبات رقیق کننده خون مثل آسپرین، روغن ماهی، امگا-۳، ویتامین E و… پرهیز کنید.
  • از 3 روز قبل از انجام این فرایند از مصرف رتینوئیدها، انتی بیوتیک های موضعی بپرهیزید.
  • 3 روز قبل از میکرونیدلینگ از نور پالسی شدید / لیزر اجتناب کنید.
  • باید پوست از لوسیون، روغن، آرایش، دئودورانت، پودر، عطر و کرم ضد آفتاب پاک شود.
  • اگر دارو و یا قرص خاصی می کنید یا اینکه به ماده ای آلرژی دارید حتما به پزشک اطلاع دهید.

مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ

مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ بسیار مهم و جدی هستند، حتما رعایت کنید!

  • پس از انجام میکرونیدلینگ از ۳ الی ۷ روز  استفاده از کرم های ترمیم کننده  توصیه می‌شود از کرم های ترمیم کننده که دکتر برایتان تجویز کرده استفاده کنید.
  • پس از انجام از قرار گرفتن در مکان هایی که زیر نور شدید آفتاب است، خودداری کنید و استفاده از کرم های ضد آفتاب فاقد رنگ را جدی بگیرید.
  • 30 دقیقه قبل از بیرون رفتن، حتما از کرم ضدآفتاب استفاده کنید و دو ساعت یکبار تمدید کنید.
  • تا ۸ ساعت ترجیحاً دوش نگیرید و پس از آن فقط با آب سرد شست‌و‌شوی دهید. (درباره شستن صورت بعد از میکرونیدلینگ بخوانید)
  • دو الی۳ هفته پس از انجام  میکرونیدلینگ از استفاده از کرم های آرایشی جدا خودداری نمایید.
  • از میوه‌هایی که خاصیت بهبود التیام و ترمیم زخم دارند مثل آناناس را بیشتر استفاده کنید.
  • از داروهای ضد التهاب مانند ادویل و ایبوپروفن استفاده نکنید. (چون این داروها با روند درمان تداخل دارند).
  • فعالیت‌هایی را که باعث عرق ریختن پوست می­شوند انجام ندهید.
  • در روزه‌ای اول، پوست را دستکاری نکنید
  • محصولاتی را که دارای خواص اسیدی هستند استفاده نکنید.
  • بهتر است روزانه هفت تا هشت لیوان آب میل نمایند.
  • بهتر است ۲ تا ۳ روز از محصولات AHA (اسید گلیکولیک)، رتینول و مواد حاوی اسید یا فعال‌کننده استفاده نکنید.

مزایای میکرونیدلینگ چیست؟

از مزایای میکرونیدلینگ می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مهم ترین مزیت این روش این است که از یک فرآیند طبیعی موجود در بدن برای ترمیم پوست استفاده می شود.
  • از مزیت های استفاده از میکرونیدلینگ برای کاهش چین و چروک در مقایسه با تزریق بوتاکس و اسید هیالورونیک در این است که در روش میکرونیدلینگ ماندگاری طولانی تری وجود دارد.
  • در روش میکرونیدلینگ ماده خارجی وارد بدن نمی سوددر نتیجه عوارض جانبی مواد وجود ندارد.
  • گردش جریان خون و تولید کلاژن را تحریک می‌کند.
  • با وجود سوزن‌های تیانیوم پزشکی میکروبلیدینگ، روشی غیر حساسیت‌زا برای بافت انسان شده است.
  • میکرونیدلینگ نسبت به روش های دیگر مقرون به صرفه تر است.
  • می‌توان از روش میکرونیدلینگ برای همه انواع پوست ازجمله پوست‌های تیره استفاده کرد.
  • می‌توان در همه مناطق بدن ازجمله پوست سر، صورت، بدن و پوست‌های حساس دهان، گردن، بینی، ناحیه چشم استفاده کرد.
  • دیدن نتایج اولیه از همان ابتدا قابل مشاهده است و بعد از گذشت چند جلسه ظاهر فرد تغییر پیدا می کند.
  • میکرونیدلینگ با درد و یا خونریزی همراه نیست و عوارض جانبی عمل های زیبایی را نخواهد داشت.
  • در روش میکرونیدلینگ فقط اپیدرم پوست تحریک  بازسازی و اصلاح می شود و هیچ گونه تخریب و یا آسیبی به پوست وارد نمی شود.
  • نیاز به بستری شدن ندارد و دوره بهبودی بعد از آن کوتاه است.
  • ریسک تغییر رنگ پوست (Hypo or Hyper Pigmentationl) بسیار کم است.

ماندگاری میکرونیدلینگ چقدراست ؟

میزان ماندگاری میکرونیدلینگ

در پاسخ به این که ماندگاری میکرونیدلینگ چقدر است؟ باید بدانید در روشهای درمانی زیبایی مانند میکرونیدلینگ، افزایش ماندگاری و اثرگذاری تا حد زیادی به شیوه مراقبت پس از عمل بستگی دارد.
درصورتی‌که افراد همه دستورات پزشک را به‌درستی رعایت کنند و این کار را در مراکز معتبر پزشکی (نه آرایشگاه یا کلینیک‌های غیر معتبر) انجام داده باشند، می‌توانند انتظار داشته باشند که نتایج آن برای مدتی طولانی باقی خواهد ماند.

در کل، برگشت پذیری روش درمانی مانند میکرونیدلینگ به دو عامل بستگی دارد:

۱- نوع زخم یا اسکار و یا چین و چروک که از میکرونیدلینگ برای حذف آن استفاده می شود
۲- مشخصات پوستی هر فرد

و حتما عواملی نظیر افزایش سن، سبک زندگی و رژیم غذایی بر روی روند تولید کلاژن اثر می‌گذارد. بنابراین پس از مدتی ممکن است اثرات میکرونیدلینگ از بین برود و نیاز به ترمیم وجود داشته باشد.  البته در صورت استفاده از این روش خیال شما برای حداقل ۲ سال راحت خواهد بود.

عوارض میکرونیدلینگ چیست؟

عوارض میکرونیدلینگ صورت چیست؟ خوشبختانه برای این روش به دلیل غیرتهاجمی بودن، حتی یک عارضه جانبی هم گزارش نشده است.
البته عوارضی چون قرمزی، التهاب، زخم‌های کوچک، سوزش و کبودی اولین اثرات جانبی میکرونیدلینگ هستند اما چون این عوارض ناشی از نفوذ سوزن در عمق پوست هستند، طبیعی اند و در طول یک هفته تا ده روز پس از میکرونیدلینگ رفع می‌شوند.

اما توجه داشته باشید که اگر نصیحت دکتر را دنبال نکنید و زخم‌های کوچک را دستکاری کنید، این عوارض جانبی طولانی‌تر خواهد شد و تاثیرات آن‌ها ممکن است تا مدتی باقی بماند.

بعضی از افرادی که پوست حساس تری نسبت به بقیه افراد دارند ، ممکن است بعد از انجام میکرونیدلینگ دچار عوارضی شوند که بهتر است قبل از انجام میکرونیدلینگ نسبت به آن ها آشنا باشید ، شامل موارد زیر می شود :

  • ایجاد قرمزی پوست و تورم خفیف صورت، این تورم و قرمزی پوست به علت تحریک سلول های پوست به واسطه ضربه ای سوزن به پوست ایجاد می شود که بعد از یکی دو روز با استفاده از کرم‌های مربوطه از بین خواهد رفت.
  • در بعضی از افراد که حساسیت به فلز دارند ممکن است ایجاد آلرژی موضعی شود .
  • ممکن است در بعضی موارد که پزشک متخصص نباشد، با فوکوس بیش از حد روی قسمت هایی از صورت ایجاد لک ( PIH ) شود، که بعد از مدتی از بین خواهد رفت.
  • ممکن است فرد سابقه تبخال در قسمت هایی از صورتش را داشته باشد و بعد از میکرونیدلینگ دچار تبخال شود، قبل از میکرونیدلینگ حتما با پزشک خود درمیان بگذارید.
  • در بعضی موارد که پوست صورت حساس باشد، ممکن است دچار کبودی و سوزش و خارش خفیف باشد.

تمام این موارد به صورت احتمالی هست و فقط جهت آگاهی است و ممکن است هیچ کدام از این موارد برای شما پیش نیاید.
برای این که درباره  لک بعد از میکرونیدلینگ و درمان آن بیشتر بدانید، حتما به مقله آن سر بزنید.

چه اشخاصی نمی توانند از میکرونیدلینگ استفاده نمایند؟

  • افرادی که تبخال فعال دارند.
  • افرادی که مبتلا به اگزما و درماتیت سبورئیک هستند.
  • اشخاصی که بیماری های التهابی پوست دارند مانند پسوریازیس یا بیماری صدفی.
  • افرادی که خشکی شدید پوست دارند.
  • اشخاصی که قرمزی شدید پوست یا روزاسه دارند.
  • همچنین افرادی که آکنه یا جوش فعال دارند باید ابتدا تحت درمان دارویی قرار بگیرند و پس از درمان کامل آکنه کاندید انجام این روش خواهند شد.
  • افرادی که در سه ماه گذشته اکوتان (ایزوترتینوین) مصرف کرده‌اند
  • کسانی که زخم باز، بریدگی یا خراش باز روی پوست خوددارند
  • در سال گذشته از درمان‌های همراه با اشعه استفاده برده‌اند
  • مبتلابه عفونت پوستی، بیماری‌های پوستی و هر پس سیمپلکس هستند
  • افراد باردار و در دوره شیردهی
  • افراد باسابقه ابتلا به کلوئید یا مناطق زخم بزرگ یا کندی در بهبود زخم

هزینه میکرونیدلینگ صورت چقدر است؟

هزینه میکرونیدلینگ صورت به عوامل زیر بستگی دارد:

  • نوع و شدت بیماری پوستی
  • دستمزد پزشک
  • تعداد جلسات درمانی مورد نیاز
  • محل کلینیک

  البته در بیشتر کلینیک ها، میکرونیدلینگ همراه با کوکتل های مزوتراپی انجام می شود که برای درمان جای جوش، بستن منافذ باز و یا درمان لک مورد استفاده قرار می‌گیرد.

برای دانستن قیمت میکرونیدلینگ می‌توانید با تیم مشاوره ما تماس بگیرید و در مورد قیمت‌ها اطلاعات کسب کنید. اما به طور کلی، می‌توان گفت که هزینه این روش بسیار کم‌تر از  سایر روش‌های جوان‌سازی پوست است.

برای میکرونیدلینگ چند جلسه لازم است ؟ و فاصله زمانی هر جلسه چقدر باید باشد؟

تعداد جلسات میکرونیدلینگ

تعداد جلسات لازم برای میکرونیدلینگ

تعداد جلسات  این روش به هدف از استفاده روش درمان بستگی دارد، به عنوان مثال برای تحریک تولید کلاژن بهتر است حداقل سه جلسه انجام شود، برای اسکارهای خفیف تا متوسط معمولا توصیه می‌شود که بین 4 تا 5 جلسه این کار را انجام شود تا بهترین نتیجه ممکن را کسب شود. برای درمان اسکارهای عمیق بین 6 تا 7 جلسه نیاز است.

البته تعداد دقیق جلسات میکرونیدلینگ بسته به پاسخ بدن هر شخص به درمان و گستردگی مشکل پوستی متفاوت است. پس از معاینه حضوری مشخص می شود که هر شخص چند جلسه نیاز به درمان دارد.

فواصل بین جلسات میکرونیدلینگ

فاصله بین جلسات میکرونیدلینگ 4 تا 8 هفته یک بار است، که این زمان برای فرصت دادن به پوست جهت ترمیم و بازسازی است.

سوالات متداول درباره میکرونیدلینگ صورت:

آیا میکرونیدلینگ با درد همراه است؟

درد مختصر و سوزش در این روش حس می‌شود که غیرقابل‌تحمل نخواهد بود ولی معمولاً پزشک با توجه به خواست بیمار قبل از میکرونیدلینگ صورت، از کرم‌های بی‌حس‌کننده استفاده می‌کند تا دردی که در طول این عمل حس می‌شود کاهش یابد.

چقدر طول میکشد تا نتایج میکرونیدلینگ مشخص شود؟

در بسیاری از افراد به مدت 24 تا 48 ساعت پس از میکرونیدلینگ، حالتی مانند حالت آفتاب‌سوختگی اندک، قرمزی و کمی تورم در پوست رخ می‌دهد و ممکن است کبودی و خونریزی خفیفی نیز ایجاد شود. در ظرف یک تا دو هفته پس از درمان پوست نرم‌تر و شفاف‌تر شده اما ماه بعد اثر کامل این درمان مشهود می‌گردد.

آیا میکرونیدلینگ نیاز به استراحت و دوره نقاهت دارد؟

خیر. واکنش‌های التهابی پوست بسیار اندک است و ظرف چند ساعت از بین می‌رود و رنگ قرمز پوست نیز به رنگ صورتی درمی‌آید و ممکن است 12 تا 48 ساعت باقی بماند. جهت کاهش قرمزی پس از عمل، استفاده از اسید هیالورونیک توصیه می‌شود و جهت حفاظت از پوست بهتر است از ضد آفتاب حاوی زینک استفاده شود. پس‌ازاین عمل می‌توان از لوازم‌ آرایشی ملایم استفاده نمود.

آیا می‌توان از میکرونیدلینگ روی هر رنگ پوست استفاده برد؟

بله. برخلاف انواع لیزر که معمولاً در انتخاب رنگ پوست باید دقت شود میکرونیدلینگ را می‌توان روی همه انواع رنگ‌ها و انواع پوست‌ها استفاده کرد. هیچ خطر در رابطه با التهاب پس از عمل و هایپرپیگمنتیشن وجود ندارد.

پس از درمان از چه موادی نباید روی پوست استفاده کرد؟

جهت اطمینان از بهبودی بهتر است 2 تا 3 روز از محصولات AHA(اسید گلیکولیک)، رتینول و مواد حاوی اسید یا فعال‌کننده خودداری شود؛ و نباید در برابر خورشید قرار گرفت یا می‌توان از ضد آفتاب حاوی روی استفاده برد. معمولاً پزشک بعد از عمل داروهای موردنیاز و همچنین کرم‌های مناسبی را به فرد معرفی می‌کند.

5/5 - (6 امتیاز)
فاطمه میلانی
فاطمه میلانی
خواندن این مقالات به شما کمک خواهد کرد
نیاز به مشاوره بیشتر دارید؟
تماس سریع با متخصصان کلینیک زیبایی بهارین

یک پاسخ

  1. بازتاب: هزینه میکرونیدلینگ صورت ۱۴۰۰ در تهران | کلینیک بهارین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *