- اتو صورت چیست؟
- درما اف چگونه کار می کند؟ | مهم ترین موارد استفاده اتوی صورت یا درمااف چیست ؟
- مزایای اتو صورت
- نحوه استفاده از اتو صورت
- عوارض اتوی صورت چیست؟
- اتو صورت برای چه افرادی مناسب است؟
- موارد منع مصرف اتوی صورت
- هر چند وقت می توان از اتو صورت استفاده کرد؟
- اتو صورت بهتر است یا میکرودرم؟
- سوالات درباره اتو صورت
داشتن پوستی صاف و بدون چین و چروک یکی از دغدغه های اصلی است، چرا که پوست این عضو مهم بدن تاثیر قابل توجهی بر زیبایی چهره و بدن دارد، به همین دلیل هر فردی صرف نظر از سن و جنسیت به دنبال راهکاری برای حفظ طراوت و شادابی پوست، از بین بردن لک صورت، و برطرف کردن اثرات پیری و چین و چروک در چهره خود است.
خوشبختانه امروز امروزه انواع مختلفی از روشها و دستگاههای زیبایی طراحی و تولید شده اند تا در این زمینه به افراد کمک کنند. از جمله دستگاههایی که اخیرا به محبوبیت بالایی رسیده اند و مورد استفاده قرار میگیرند اتو صورت است.
در این مقاله به بررسی کامل اتو صورت می پردازیم.
اتو صورت چیست؟
اتو صورت و یا نام دیگر آن چون دستگاه اسکرابر پوست، اولتراسونیک و درمااف، از جدیدترین دستگاههای زیبایی است که با کمک امواج التراسونیک و فرکانس های فرا صوت کار می کند و بدون آسیب رساندن به پوست، آلودگی ها و چربی های اضافی سطح پوست را پاکسازی میکند.
دستگاه اتوی صورت برای درخشندگی و پاکسازی پوست مورد استفاده قرار میگیرد و به دلیل تاثیرپذیری و کارایی بالا میتواند بهترین جایگزین برای سایر روشهای زیبایی مانند لیزر، تزریق، بوتاکس و جراحی های پوست شود.
استفاده از این دستگاه به صورت حرفه ای ابتدا در کلینک ها رواج داشت اما به امروزه انواع مختلفی از اتو صورت های خانگی طراحی و روانه بازار شده است.
اگرچه این دستگاه برای انواع پوست مناسب میباشد اما معمولا برای پوست های دارای چین و چروک و آکنه مورد استفاده قرار میگیرد.
درمااف دارای سه حالت پاکسازی، لیفتینگ و جذب مواد است، که در ادامه این کارایی ها را بیشتر توضیح میدهیم.
درما اف چگونه کار می کند؟ | مهم ترین موارد استفاده اتوی صورت یا درمااف چیست ؟
اتو پوست (derma f) یک دستگاه کوچک اما حرفه ای و کاربردی است که عملیات جوانسازی و پاکسازی پوست را در کمترین زمان، کاملا ایمن و بدون درد و به راحتی انجام میدهد و همان طور که گفتیم برای پاکسازی، لیفتینگ و جذب مواد استفاده میشود.
در حالت پاکسازی تیغه یا کاردک اولتراسونیک اتو پوست، با ارسال امواج صوتی با شدت بالا به لایه های زیرین پوست نفوذ کرده و باعث افزایش کلاژن سازی و بهبود گردش خون میشود که در نتیجه به نرمی و لطافت پوست کمک به سزایی خواهد کرد.
سمت دیگر کاردک در جذب مواد مغذی و هم چنین محصولات مراقبتی پوست کاربرد به سزایی دارد و با ارسال امواج فرا صوت مواد مغذی را به بافت های زیرین پوست هدایت میکند.
مزایای اتو صورت
- ترمیم منافذ باز پوست
- کلاژن سازی
- افزایش جریان خون
- افزایش متابولیسم سلولی (Metabolism)
- جوانسازی و پاکسازی پوست
- بهبود چین و چروک
- افزایش تخلیه غدد لنفاوی
- درمان جوش و آکنه
- بهبود لکه های پوستی
- کاهش تورم و پف صورت
- افزایش نرمی و لطافت پوست
- رفع افتادگی پوست
- موثر در جذب مواد مغذی و مراقبتی
- بهبود بافت و رنگ پوست
- لیفت پوست صورت
- برطرف نمودن خشکی صورت
نحوه استفاده از اتو صورت
- پیش از استفاده از دستگاه صورت تان را با یک شوینده مناسب به خوبی بشویید.
- بر سطح پوست خود از تونر یا ژل های رسانا ( آبرسان) استفاده کنید. استفاده از ژل باعث میشود اتو صورت به راحتی بر روی پوست حرکت کند و از طرف دیگر از وارد آوردن آسیب به دستگاه جلوگیری میکند.
- دکمه پاور را چند ثانیه فشار دهید تا دستگاه روشن شود.
- از بین 3 مد (پاکسازی، لیفتینگ، جذب مواد) یا حالت دستگاه، حالت مد نظر خود را انتخاب کنید.
- سپس تیغه دستگاه را به آرامی به مدت ۱ الی ۲ دقیقه بر روی پوست حرکت دهید تا منافذ پوست پاکسازی شود. تیغه را به هیچ عنوان روی پوست فشار ندهید، زیرا به سول های پوستی آسیب می رساند.
- اگر پوست چربی دارید ۳ بار در هفته و اگر پوست خشکی دارید ۲ باردر هفته از این دستگاه استفاده کنید. اگر پوست خشکی دارید، تنها هفته ای یک بار از حالت لایه بردار آن استفاده کنید.
عوارض اتوی صورت چیست؟
- این دستگاه چربی پوست را از بین می برد. بنابراین اگر پوست خشک دارید، باید تعداد دفعات کمتر و با احتیاط بیشتری از آن استفاده کنید.
- استفاده از این روش برای پوست های حساس ممکن است باعث بروز عوارضی شود.
- اگر شخصی که درمااف را برای شما انجام می دهد در کار خود ماهر نباشد، ممکن است به پوست شما آسیب جدی وارد شود.
اتو صورت برای چه افرادی مناسب است؟
به طور کلی این دستگاه برای همه افراد مناسب میباشد افراد با پوست مختلط یک بار و افراد با پوست خشک یک روز در میان یا دو بار در هفته از دستگاه درما اف استفاده کنند. اما استفاده از آن برای کسانی که دارای بیماری یا شرایط جسمی خاص مانند بیماریهای قلبی هستند و یا خانمهایی که دوران بارداری را سپری میکنند توصیه نمیشود.
موارد منع مصرف اتوی صورت
- افراد باردار به هیچ عنوان از دستگاه اسکرابر استفاده نکنند.
- همچنین کسانی که ناراحتی قلبی دارند، نباید از این دستگاه استفاده کنند.
- نباید روی زخم های باز و تازه یا نواحی عفونی استفاده شود.
- به هیچ عنوان نباید در داخل بدن بر روی گردن و سینه استفاده شود.
- افرادی که در داخل بدنشان دستگاه و ابزار الکترونیکی قرار دارد.
- افراد با فشار خون غیر عادی نباید از درما اف استفاده کنند.
- افراد با بیماریهای چشمی همچون آب مروارید نباید از درما اف استفاده کنند.
- افراد دارای دیابت و بیماری قندی نباید از درما اف استفاده کنند.
- افراد با پوست حساس و بیماریهای پوستی نباید از درما اف استفاده کنند.
- افرادی که پوست آفتاب گرفته دارند، نباید از درما اف استفاده کنند.
- در زمان خون ریزی رحمی و شکمی نباید از درما اف استفاده کرد.
- افراد زیر 18 سال نباید از درما اف استفاده کنند.
- نقاط بدن همچون پلک، سر، گوش، گردن، حفره دهان و روی قسمتهایی که جراحی پلاستیک انجام گرفته است نباید از دستگاه اتوی صورت استفاده شود.
- در نواحی از بدن که دارای سیلیکون میباشد نباید از دستگاه اتوی صورت استفاده شود.
- روی آکنه فعال نباید از دستگاه اتوی صورت استفاده شود.
- افراد دارای اگزما و پوست دارای خارش نباید از این وسیله استفاده کنند.
هر چند وقت می توان از اتو صورت استفاده کرد؟
تعداد دفعات درمان در افراد مختلف و بسته به نوع پوست آنها متفاوت است و بر اساس تشخیص پزشک و متخصص پوست شما تعیین میشود. برای مثال، اگر پوست چربی دارید میتوانید 2 تا 4 بار در هفته از دستگاه اسکرابر صورت استفاده کنید. افراد با پوست مختلط یک بار و افراد با پوست خشک یک روز در میان یا دو بار در هفته از دستگاه درما اف استفاده کنند.
مدت زمان استفاده از این دستگاه نیز با توجه به پوست هر فرد متفاوت است. برای مثال، به افراد دارای پوست خشک توصیه میشود که 3 بار درهفته و هر بار به مدت 1 تا 2 دقیقه از اتو پوست استفاده کنند.
اتو صورت بهتر است یا میکرودرم؟
هر دو این روشها جهت زیبایی و پاکسازی پوست گزینه مناسبی هستند اما انتخاب هر کدام آنها به نوع مشکلات پوستی فرد بستگی دارد.
میکرودرم با استفاده از مکش بر روی پوست تاثیر می گذارد و مدت زمان بیشتری به طول میانجامد و معمولا توسط فرد متخصص انجام میشود. اتوی صورت یا درمااف با امواج کار می کند و آن را در خانه نیز می توانید انجام دهید. درمااف نسبت به میکرودرم عوارض کمتری دارد. برای انواع پوست مناسب است و عوارض و خطری به همراه ندارد.
سوالات درباره اتو صورت
هر چند وقت یک بار باید از اتو صورت استفاده کرد؟
افراد با پوستهای چرب ۲ الی ۴ بار در هفته و افراد با پوستهای معمولی ۲ الی ۳ بار در هفته و افراد دارای پوست خشک ۱ الی ۳ بار در هفته میتوانند از اتو صورت استفاده کنند.
چه کسانی نباید از اتو صورت استفاده کنند؟
اگر پوستی دارید که دچار التهاب یا اکنهی کیستیک یا مزمن است نباید برای مدتی از اتو صورت استفاده کنید. زیرا در این صورت استفاده از اتو صورت منجر به تحریک بیشتر پوست و التهاب بیشتر آن میشود.
آیا امواج التراسونیک برای پوست مضر است؟
خیر اتوی صورت یک روش ایمن و آسان برای پاکسازی و زیبایی پوست است و هیچ گونه عوارض و خطری ایجاد نمیکند.