برداشتن خال به چه روشی بهتر است ؟

برداشتن خال به چه روشی بهتر است ؟

می توان گفت از جمله دغدغه های زیبایی برای افراد برداشتن خال است. این افراد وجود خال های مختلف بر روی صورت یا بدن را به نوعی یک معضل می‌ دانند. به غیر از موارد خاص برداشتن خال جنبه زیبایی داشته و می بایست این کار توسط متخصص زیبایی صورت بگیرد.

نکته مهمی که بایستی درباره برداشتن خال بدانید این می‌باشد که خال های بدن و صورت انواع مختلفی دارند و همچنین این موضوع در زمان برداشتن خال ها ضروری و مهم است. در این مقاله ما قصد داریم شما را با برداشتن خال آشنا کنیم برای آشنایی بیشتر با این موضوع در ادامه مطلب با ما همراه شوید.

روش های برداشتن خال

روش های برداشتن خال
  • برداشتن خال با روش لیزر

بعد از آن که نوع خال به صورت دقیق مشخص شد معاینه های لازم بر روی آن انجام می‌شود، تا متخصص پوست و زیبایی برای برداشتن خال نوع عمل را انتخاب کند. همچنین معاینه هایی که بر روی خال انجام می‌شود، این موضوع را ثابت می‌کند که باید برداشتن خال از چه طریقی باشد. یکی دیگر از راه کار های برداشتن خال روش لیزر است. دستگاه لیزر در چند مرحله خال را با لیزر می سوزاند.

  • برداشتن خال با روش جراحی

 معاینه های لازم بر روی انواع خال ها نشان دهنده این است که خال را باید با کمک لیزر برداشت و یا با کمک گرفتن از روش جراحی، که معمولا برای نتیجه گیری بهتر خال های گوشتی می بایست جراحی شوند. برداشتن خال توسط جراحی به نوعی یک عمل سرپایی به حساب می آید. این روش فقط به دارو های بی حسی موضعی نیاز دارد. طول جراحی برداشت خال حدود ۲۰ دقیقه به طول می‌ انجامد.

عوارض برداشتن خال

  • عوارض برداشتن خال با روش لیزر

معمولا برداشت خال با روش لیزر عوارض زیادی ندارد. در بعضی از مواقع بعد لیزر کردن بر روی پوست کمی تیرگی و قرمزی باقی می ماند، که با گذر زمان این عوارض از بین می روند. پزشک متخصص در صورت نیاز دارو هایی برای پایین آمدن قرمزی و تیرگی تجویز می کند.

  • عوارض برداشتن خال با روش جراحی

معمولا روش جراحی برای برداشتن خال هیچ عوارضی ندارد. برای اینکه جای این عوارض بر روی پوست باقی نماند، پزشک متخصص زیبایی از کرم ها و انواع داروهای مورد نیاز برای بیمار تجویز می کند.

 برداشتن خال در خانه

در خانه برداشتن خال را انجام ندهید.

امکان دارد شما در خانه برای برداشتن خال وسوسه شوید و اقدام به انجام این کار کنید. اما به هیچ عنوان نباید این کار را انجام داد. شما نه تنها قادر به برداشتن خال در خانه نیستید، بلکه قطعا در خطر ابتلا به عفونت و همچنین زخم قرار می‌گیرید.

مراقبت های بعد از برداشتن خال

مراقبت های بعد از برداشتن خال
  • بهتر است بعد از برداشتن خال به مدت ۲ روز قسمت خال برداری را شستشو ندهید. و بهتر است مرتب از کرم هایی که متخصص پوست تجویز کرده است استفاده کنید.
  • به مدت ۴۸ ساعت بعد از برداشتن خال از کرم ها و لوازم آرایشی استفاده نکنید.
  • قسمت خال بعد از برداشت به شکل طبیعی رویه می بندد که به نوعی یک پانسمان طبیعی به شمار می‌آید. سعی کنید از تماس دست خود با آن قسمت خودداری نمایید.
  • محل خال بعد از برداشتن خال، به رنگ صورتی و یا قرمز در می‌آید که بعد از گذشت ۱ تا ۴ ماه به طور کامل از بین می رود. می توان در غیر این صورت با لیزر و یا پماد های مخصوص آن را از بین برد.
  • بهتر است به مدت یک ماه بعد از خال برداری از کرم های لایه بردار استفاده نکنید، مگر این که پزشک متخصص تجویز کند.
  • از رفتن زیر نور آفتاب بعد از خال برداری خودداری کنید. اگر پوست شما با نور مستقیم آفتاب تماس داشت، بر روی آن ضد آفتاب و ترمیم کننده بمالید.

آیا برداشتن خال می تواند باعث پخش شدن سلول های سرطانی شود؟

زمانی که با تشخیص درست برداشتن خال انجام شود و همچنین خال خوش خیم باشد باعث تکثیر سلول های سرطانی نمی شود. در بعضی از موارد این خال ها بدخیم باشد و اگر جراحی به شکل درست و کامل خال برداشته شود، احتمال ایجاد این مشکل پایین خواهد بود. باید در زمینه درمان خال های بدخیم گفت، نه تنها موجب تکثیر سرطان نمی شود بلکه به درمان نیز کمک خواهد کرد، می بایست راجع به این مسئله به پزشک متخصص زیبایی مراجعه شود تا فرد بتواند مشاوره لازم را دریافت کند.

انواع خال

دقت کنید که برای برداشتن خال اول با انواع خال باید آشنایی داشته باشید.

  • خال های مادرزادی

خال های انواع گوناگونی دارند که یکی از آن ها، خال های ملانوسیتی نام دارند، که بیشتر به رنگ قهوه ای ظاهر می‌شوند. این مدل از خال ها می‌توانند مادرزادی نیز باشند و یا در گذر زمان ایجاد شوند. قبل از برداشتن خال های مادرزادی حتما باید توسط پزشک متخصص پوست و زیبایی بررسی شوند. چون بعضی از این خال ها بدخیم هستند و باید حتماً برداشته شوند. برداشتن خال های بدخیم بجز داشتن جنبه زیبایی، جنبه سلامتی نیز دارند.

  • خال هایی که در گذر زمان به وجود می آیند.

با آغاز دهه سوم زندگی این نوع خال ها در بدن فرد ظاهر می شوند. شایع ترین زمان به وجود آمدن این نوع خال ها در سنین ۳۰ تا ۶۰ سالگی است. این مدل از خال ها می بایست حتماً توسط پزشک متخصص پوست و زیبایی معاینه شود.

سوالات درمورد برداشتن خال

آیا برداشتن خال باعث تکثیر سلول های سرطانی می شود؟

با انجام درست جراحی احتمال به وجود آمدن این مشکل بسیار پایین خواهد بود.

آیا برداشتن خال عوارض زیادی دارد؟

می توان گفت خیر برداشت خال عوارض چندانی ندارد و ممکن است کمی قرمزی و التهاب بعد از عمل برداشت به وجود آید.

چند روش برای برداشتن خال وجود دارد؟

معمولا دو روش برای برداشت خال وجود دارد که یکی از آنها برداشت خال با لیزر می باشد و روش دیگر برداشت خال با روش جراحی است.

5/5 - (1 امتیاز)
فاطمه میلانی
فاطمه میلانی
خواندن این مقالات به شما کمک خواهد کرد
نیاز به مشاوره بیشتر دارید؟
تماس سریع با متخصصان کلینیک زیبایی بهارین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *